دلیل داغ شدن لپ تاپ شما چی میباشد؟
داغ شدن لپ تاپ یک امر طبییعی است و سر آمد امر های طبیعی مثل بازی کردن طولانی مدت و یا کار کردن گرافیکی با بسامد های زیاد و طولانی مدت با لپ تاپ میباشد که نتیجه های آن میتواند باعث خرابی و یا ضرر های جبران ناپدیری باشد و ممکن است سوالاتی از جمله چرا لپ تاپ داغ می کند؟ چگونه از داغ شدن لپ تاپ جلوگیری کنیم؟ باعث درگیری های ذهنی شما شود که در این مقاله این سوالات را برای شما پاسخگو میباشد و دلایل داغ شدن را بررسی میکنیم.
در ادامه شما میتوانید برای بررسی سایر مشکلات دیگر برای مشکلات لپ تاپ میتواند به اینجا مراجعه کنید.
نشانه های داغ کردن لپ تاپ
با نزدیک شدن سلیقه های مردمی به لپ تاپ ظریف و باریک و ظرافت های بالایی که در دنیای رسانه میباشد یکی از مشکلاتی که تحدید میکند این لپ تاپ های ظریف داغ شدن سریع و بیش از حد میباشد اما در این عین حال اجزای داخلی لپ تاپ مثل فن های داخلی و سیستم روشنایی و یا سیستم امنیتی و … کار میکنند اما بسیار خطرناک و مشکل ساز میباشد.
- داغ شدن بدنه لپ تاپ که نمیتوانید بیش از چند ثانیه آن را لمس کنید
- چرخش دائمی فن با حداکثر سرعت و تولید صداهای غیرعادی هنگام دمای زیاد لپ تاپ
- کار نکردن فن حتی حین استفاده سنگین از لپ تاپ
- خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ بدون نمایش هرگونه پیغام هشدار قبلی
- بروز خطا و صفحه آبی مرگ حین استفاده سنگین
- کُند شدن لپ تاپ بدون علت مشخص
- هنگ کردن و فریز شدن صفحه که نشانگر ماوس هم جابجا نمیشود
در صورتی که شما در محل کار یا فضای شخصی در لپ تاپ خودتان این مشکلات را دیدید این مشکلات را نادیده نگیرید و در اولین فرصت عیب لپ تاپ خودتان را پیدا کنید.
دلایل بالا بودن دما و داغ شدن لپ تاپ چیست؟
1-تهویه ضعیف
احتمالاً علت اصلی دمای بالا و گرم شدن بسیاری از لپ تاپها تهویه ضعیف و نامناسب باشد.
2-گرفتگی مجرای هوا و فنها
به مرور گرد و خاک و دیگر آلودگیهای محیط بر روی مجاری هوا و اجزایی چون فن، حرارت گیر و دهانههای ورود و خروج هوا مینشینند که علت دور تند فن لپ تاپ است.
3- خرابی یا ضعیف شدن فن، خشک شدن خمیر رسانای گرما
صدای غیر عادی فن علی رغم تمیز بودن نیز میتواند نشان از خرابی و دلیل داغ شدن لپ تاپ و خاموش شدن آن باشد.
4-نصب نبودن درایور یا استفاده از درایور قدیمی
نصب نبودن درایور مناسب و به روز میتواند باعث شود اجزای لپ تاپ (چون CPU و گرافیک) همواره با حداکثر توان خود یا در حالت غیر بهینه کار کنند که خود باعث داغ کردن لپ تاپ و مصرف باتری میشود.
5-مشکلات نرم افزاری و کُهنگی سیستم عامل
گاهی خطاهای نرم افزاری و برنامههای معیوب باعث میشوند CPU لپ تاپ شما همواره درگیر باشد که خود باعث گرمای بیش از حد لپ تاپ میشود.
6-استفاده از آنتی ویروسهای سنگین
از آنجایی که معمولاً سخت افزارهای لپ تاپ ضعیفتر از PC هستند، برخی از آنتی ویروسها و برنامههای امنیتی برای نصب بر روی لپ تاپ مناسب نیستند و باعث لود شدید CPU میشوند که یکی از عواقب آن دمای زیاد لپ تاپ است.
7-استفاده از لپ تاپ در هنگام شارژ
بسیاری از کاربران در هنگام اجرای نرم افزار های سنگین یا بازی های گرافیکی، لپ تاپ خود را از شارژ جدا نمی کنند. استفاده از لپ تاپ در هنگام شارژ می تواند یکی از مهم ترین دلایل داغ شدن لپ تاپ هنگام شارژ باشد و طول عمر باتری لپ تاپ را کاهش دهد.
دیدگاهتان را بنویسید