وبلاگ

Wifi Direct چیست و چه کاربردی دارد؟

وای فای دایرکت یک امکان فوق العاده است که تقریبا مشابه با بلوتوث عمل می کند، اما سرعت بالاتری دارد.
این قابلیت به شما امکان ارسال هر گونه اطلاعات و فایلی بین دو دستگاه نزدیک به یک دیگر راه فراهم می کند؛ این امکان در بسیاری از موبایل های امروزی وجود دارد.
باهم در این مقاله میخواهیم نگاه عمیق تری به وای فای دایرکت داشته باشیم و با هم ببینیم این قابلیت به چه درد ما میخورد و در چه مواقعی و در چه دیوایس هایی می شود از آن استفاده کرد.

کار اصلی وای فای دایرکت چیست؟

وای فای دایرکت این امکان را برای ما فراهم می کند که اطلاعاتی نظیر عکس، موسیقی، فیلم، و اسناد مختفی را که نیاز داریم را به یک موبایل یا دیوایسی دیگر ارسال کنیم. وای فای موبایل در حقیقت پلی می شود بین دو دستگاه و شما می توانید اسناد و مدارک خود را رایگان برای دیوایس دیگری که در نزدیکی شماست و می خواهید برایش فایلی را ارسال کنید بفرستید؛ شاید برای شما سوال باشد که خب چه فرقی با بلوتوث می کند؟
وای فای دایرکت از نظر سرعت در انتقال اطلاعات و امن بودن و خیلی از موارد بلوتوث را شکست میدهد؛ البته ما از بلوتوث نسخه 4.0 صحبت می کنیم و بلوتوث 5.0 کاملا داستان متفاوتی دارد.

نحوه استفاده از وای فای دایرکت در اندروید (4.0)

وارد تنظیمات موبایل شده و در قسمت شبکه و اتصالات بر روی وای فای کلید کرده و وارد قسمت وای فای می شوید؛ حال در بالای صفحه ای که باز شده نوشته wifi direct را می توانیم ببینیم، بر روی آن کلید می کنیم و به دیوایس مد نظر متصل می شویم و کارمان را انجام میدهدیم.

چه دستگاه هایی قابلیت Wifi Direct را دارند؟

آیفون هایی با سیستم عامل آی او اس 7 به بالا؛ اما نحوه روشن کردن آن کمی متمایز از دستگاه های دیگر است که در این قسمت بررسی نمی شود.
موبایل های شیائومی که جدید وارد بازار شده اند اکثرا این قابلیت را دارند و تنظیمات روشن کردن این قابلیت هم تفاوتی با نحوه روشن کردن آن در موبایل های اندرویدی ندارد .
موبایل های اندرویدی که نسخه 4.0 به بالاتر را دارد میباشند این قابلیت را دارند و شما می توانید از این قابلیت به راحتی استفاده کنید.
تلویزیون های هوشمند؛ بر روی برخی از تلویزیون های شرکت سامسونگ و ال جی این امکان فراهم شده تا بتوان از طریق وای فای دایرکت موبایل خود را به تلویزیون متصل کنید و تصویری که در موبایل میبینید را با تلویزیون به اشتراک بگذارید.
ویندوز فون نیز از دیگر دیوایس هایی است که می توانید از این قابلیت وای فای دایرکت در این نوع موبایل ها استفاده کنید؛ اما بایستی ویندوز فون شما نسخه 8.1 به بالاتر باشد.

تفاوت سرعت بلوتوث و وای فای دایرکت چقدر است؟

وای فای دایرکت : 250 مگابیت بر ثانیه
بلوتوث 4.0 : 25 مگابیت بر ثانیه

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی کوتاه و مختصری از قابلیت وای فای دایرکت پرداختیم؛ قابلیتی که خیلی مورد توجه قرار نگرفته و خیلی شباهت عجیب و غریبی به بلوتوث نیز دارد و بارها و بارها مردم آن را با بلوتوث مقایسه کرده اند و تقریبا هر بار نیز وای فای دایرکت پیروز میدان بوده، اما حالا با روی کار آمدن بلوتوث 5.0 که در اکثر موبایل های نسل جدید تر و پرچمدار دیده می شود شک و شبهه وجود دارد که کدام یک برنده می شود.

اشتراک گذاری:

جهت مشاوره رایگان در خصوص دوره های آموزشی و یا خرید تجهیزات، شماره تلفن خود را در فرم زیر وارد و ارسال نمایید.

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره در واستاپ

جهت شرکت در جشنواره، شماره تلفن خود را در کادر زیر وارد نمایید.